SPEED BLACK EVO

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Si per alguna cosa són incòmodes els volants és, sense cap mena de dubte, per una causa aliena a ells mateixos: tenir una base sobre la qual posar-los!


Per evitar les incomoditats pròpies de la subjecció d’aquests fenomenals controladors, comptem des de fa ja algun temps amb la plataforma Speedblack: un suport de correcta qualitat que ens permet subjectar tant el volant com els pedals, aconseguint amb això una base sòlida davant de qualsevol envestida, i encara més important, una possible regulació de cara a no trencar-nos l’esquena en l’intent de guanyar un gran premi.


Speedblack ens permet inclinar la seva base per als pedals (molt important per a obtenir una postura correcta) i així aconseguir l’angle més apropiat per a sessions còmodes i duradores. Col·locar els pedals, en pla, directament sobre el terra de casa, pot provocar dolors a diferents zones de les cames, una cosa que evitarem de ple gràcies a aquest útil invent.


A més, comptem amb l’opció de graduar en altura i profunditat el suport del volant, amb el que ens l’aconseguirem adaptar de forma molt satisfactòria, independentment de si estem jugant en una butaca molt baixa o en una cadira amb una certa altura.

 

 

Una altra de les virtuts del Speedblack és comptar amb uns amarratges (de tipus corretja) per als pedals, sent aquests dues tires capaces de ser graduades en el seu tancament per aconseguir plena compatibilitat amb qualsevol pedaler, ja sigui de dos o tres pedals.


La veritat és que, quant al tema de les corretges, el sistema no sembla a priori gaire fiable, però us asseguro que una vegada aplicat és inamovible, resulta efectiu al 100%.


Pel que, a mode de conclusió, m’ha semblat un perifèric bastant útil i del tot recomanable, que fa guanyar molts enters a l’experiència de conducció gràcies a la seva comoditat. El suport és robust, i tot i que ve desmuntat, trigarem poc més de 10 minuts a tenir-lo llest; es pot aconseguir a un preu d’uns 50 € que, si bé és cert que el fan assequible, amb un preu de venda menor (35 €-40 €) resultaria encara molt més conegut.

 

NOVETATS

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!