NEO GEO CD Z

TEXTOS EN ANGLÈS

 

La majoria de les consoles NEO GEO CD Z venen de Japó i, òbviament, estan configurades per aquesta regió, mostrant els textos dels jocs en japonès. Com ja sabreu els que coneixeu NEO GEO, molts dels seus jocs, no tots, venen amb varis idiomes de text i es mostra un o altre depenent de la regió de la consola.

 

Per la majoria de jocs de lluita, extremadament intuïtius, no faria massa falta, però per jocs com Crossed Swords II (entre altres) pot ser molt útil per poder seguir mínimament la història.

 

No, no penseu que amb aquesta modificació podreu jugar al Samurai Spirits RPG en anglès, perquè desafortunadament aquest joc no va sortir amb els dos idiomes, tan sols existeix amb japonès... 

 

Per fer la modificació, tant sols haurem de separar les carcasses de la màquina, traient els cargols que la fixen per la part inferior i, un cop veiem el seu interior, fixar-nos amb uns ponts que hi ha a la zona senyalada a la següent fotografia.

 

 

Si ens ho mirem bé, veurem uns ponts sense unir. La única cosa que hem de fer és unir, mitjançant un troç de cable, el marcat com a: US, en aquest cas el JN1.

 

 

Fent només això ja podrem llegir els menús i els textos (recordem: dels jocs que disposin de més d’un idioma) en anglès. Senzill i eficaç!

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23