SECTOR ARCADE

Les màquines recreatives han estat, des de sempre, aquell miratge impossible d’abastar per tots els aficionats als videojocs. Per més que correguéssim, amb les nostres consoles, sempre anàvem un pas enrere (o més d’un...) i quedaven meravellats amb les imponents recreatives que poblaven els salons recreatius de la zona. Amb perspectiva actual és complicat d’entendre, ja que va arribar un moment en que ambdós sectors (ARCADE i sobretaula) es van igualar desapareixent, en gran mesura, aquella màgia tant especial.

 

No obstant això, tots els que vam tenir la sort de viure aquella època gloriosa, recordem amb il·lusió el que representava visitar un saló recreatiu. Era talment com entrar en un paradís terrenal a on podíem veure creacions imposibles...

 

A cada nova generació, hi havia un canvi tècnic imponent que venia acompanyat d’una posada en escena no menys al·lucinant. Empreses com SEGANAMCO o KONAMI, entre altres, rivalitzaven per oferir-nos creacions més i més sorprenents. Milloraven els jocs i creaven mobles cridaners i vistosos per convenç-se’ns de que la seva era la millor inversió pels nostres estalvis.

 

 

Aquí trobareu un bocí d’història, així com la descripció de varis sistemes ARCADE i les seves principals peculiaritats.

 

 

RESTAURACIONS DETALLDES

Premeu sobre la foto per accedir-hi

 

ALTRES REPORTATGES D'INTERÈS

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23