SEGA RALLY UPRIGHT

 

Ja fa una bona colla d’anys, quan cursava primer o segon curs de formació professional, vam anar d’excursió al saló de l’automòbil de Barcelona. Allà s’hi presentaven moltes novetats del sector, a més dels últims models de vehicle de les principals marques (crec, fins i tot, que m’estic referint a la primera edició del saló a Barcelona...). Doncs bé, nomes cal que us digui que la cosa que més em va impressionar d’aquella visita, va ser una curiosa màquina recreativa de SEGA anomenada SEGA RALLY.

Llegir més.

 

MAZINGER Z

 

Companys, avui he acomplert un desig que feia molt temps que tenia; visitar l’estàtua gegant de Mazinger Z de Tarragona. Fa molts anys que en sabia l’existència i, crec recordar que fins i tot havia estat tema de conversa en l’antic fòrum de la web.

 

Estava abandonada en mig d’una explanada, en una urbanització a les afores de Tarragona, i la veritat és que, fa anys, era fins i tot complicat localitzar-la.

 

El 1979, aprofitant el ganxo de la sèrie d’animació, una promotora immobiliària, va voler construir una urbanització de luxe a les afores de Tarragona, concretament al municipi de Cabra del Camp. La seva idea era atraure famílies amb mainada amb el reclam del robot. 

 

 

En Mazinger si que el van construir, però el projecte d’urbanització va punxar per algun motiu o altre. L’estàtua va caure en l’oblit i tant sols alguns afortunats la trobaven. Va a començar a córrer la veu entre els frikis i molts eren els que la volíem anar a veure, no obstant això, en el meu cas, sempre es posposava la visita per un motiu o altre. 

 

Avui, aprofitant una excursió familiar, no he deixat passar l’ocasió d’arribar-m’hi i la veritat és que m’ha encantat. Fa uns anys, uns aficionats de Mazinger Z van celebrar-hi una trobada i fins i tot van convidar-hi a Alfredo Garrido (que va posar veu a la intro de la sèrie a Espanya).

 

Finalment, l’ajuntament va recuperar l’estàtua, va construir-hi un parc a mida i li va posar el nom de:

 

XTREME RALLY

 

Quan era petit somiava amb viatjar pel món. Un dia seguiria el camí davant meu fins arribar a l’horitzó. Jo estava decidit. Ara que he crescut, tinc el meu vehicle i és hora que el somni es faci realitat. Vaig, més enllà de l’horitzó, per trobar el nen que vaig ser...

 

Llegir més.

CÒPIES DE SEGURETAT

Comptant que molts de nosaltres tenim part del software de la nostra consola en format digital o simplement sabent com funcionen avui en dia la instal·lació dels jocs (major part de les dades al disc dur de la consola), una bona eina són les còpies de seguretat.

Llegir més.

EVE VALKYRIE PS4 VR: TOCAT I ENFONSAT!

 

Arribats a aquest punt no em queda mes que escriure aquestes línies com a bàlsam per la meva estupidesa aguda. He perdut un joc, he perdut el temps, he perdut la mirada pura i brillant i el més important, he perdut la fe amb la industria del videojoc. Ja fa molt temps que m’estan fotent garrotades a tort i a dret i no aguanto més...

Llegir més.

SNK NEO-STAR

Intentar colar-vos un gol a aquestes alçades de la pel·lícula és totalment absurd, però si que m’agradaria que us agaféssiu un instant i imaginéssiu què podria haver suposat una cosa així... Desconec si el projecte va arribar a ser real o si simplement és la filia d’un sentiment romàntic, però la veritat és que, l’altre dia, quan vaig topar amb aquestes imatges per Internet, se’m va dibuixar, de manera espontània, un somriure als llavis.

 

 

Des de Briconsola us desitgem unes bones festes i un feliç 2023. Que mai, MAI, s’acabin els somnis i les esperances!

 

 

En aquesta ocasió, m’agradaria compartir amb tots vosaltres la creació d’una recreativa convencional a partir d’un moble que va passar molt desapercebut en el seu moment, però que, a dia d’avui, és una autèntica mina d’or (pel que fa a possibilitats): les Photoplay.

Llegir més.

 

Una d’aquelles baules perdudes de SEGA... 

Llegir més.

STAR WARS RACER

En aquesta ocasió, m’enorgulleix presentar-vos la reconstrucció d’una recreativa força desconeguda per molta gent. Aquesta màquina va ser creada per SEGA l’any 2000 i esta basada en la pel·lícula Start Wars Episodi 1...

Llegir més

BACKUPS NINTENDO 3DS

 

En aquest apartat us explicarem com preparar la consola per jugar a les copies de seguretat dels jocs que ja tinguem prèviament en format físic.

Llegir més.

CARREGADOR PORTÀTIL DE PORTÀTILS

 

Estarem tots d’acord que una consola portàtil ho és fins que s’acaba la bateria... o sigui que per poder gaudir d’una consola portàtil hores i hores, o bé necessitem tenir vàries bateries de recanvi o un endoll 200V a prop.

Llegir més.

BRICOMAN al MULTIVERSCAT

 

Conversem de múltiples temes amb els amics de MULTIVERS. Una xerrada agradable que deixa reflexions molt interessants...

Accedir al vídeo

Un clon oficial de NINTENDO!

Evidentment, aquest titular és molt exagerat, ja que no es pot considerar un joc pirata, però m’ha semblat escaient i MOLT cridaner, ja que en certa manera sí és un clon “barat” d’un software ja existent...

Llegir més.

PROJECTE CE TRENCADA

Aquest és el cas d’una colla d’amics que, tal dia com avui, es van decidir a crear un projecte innovador anomenat Ce Trencada. Aquest projecte no és altre que traduir videojocs i contingut digital de manera totalment desinteressada.

Llegir més. 

TOTA LA VERITAT

 

VR és un sistema de joc tant nou com ben realitzat que posseeix un catàleg de jocs molt desigual (pel que fa a qualitat). Per desgràcia, al ser tant diferent la seva percepció en 2D o 3D, costa molt separar el grà de la palla...

Llegir més

HOUSTON!

TENIM UN PROBLEMA!

De ben segur que, els usuaris més antics, coneixeu que el web està subscrit a una plataforma anomenada JIMDO. La veritat és que funciona molt bé i no ens ha donat mai cap problema, no obstant això, estem ratllant el límit de la seva capacitat (5GB)...

 

 

Briconsola no aporta cap benefici econòmic i mai ens hem plantejat de cobrar als nostres usuaris. Tenim contractada una tarifa PRO i hauríem de canviar a BUSINESS per disposar de més espai, però no ho farem. Sumant el domini i la subscripció, Briconsola val uns 190 euros, cada dos anys i, un pla BUSINESS ens suposaria uns cent i escaig més.

 

 

I, Per què us explico això? Doncs, bàsicament, perquè entengueu que, a partir d’ara, la ampliació de contingut serà força més feixuga. Haurem de fer servir les matemàtiques per adjuntar nou material gràfic dins la quota actual. Intentarem no suprimir res del que dut Briconsola allà on és avui, però és possible que haguem de suprimir algun document o reportatge. Demanem disculpes per endavant i ens agradaria comptar amb la vostra comprensió. 

 

Gràcies.

NOVETATS

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

18.12.22

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

12.11.22

25.07.22

Nou contingut a potenciar consoles:

-NINTENDO 3DS.

12.06.22

Nou contingut a reparació:

-NINTENDO 3DS.

31.05.22

Nou apunt tècnic:

-Carregador portàtil de portàtils...

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

16.04.22

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!

05.03.22

Nou reportatge:

-Projecte Ce Trencada.

02.01.22

Nou contingut a Reparació:

-SEGA NAOMI.

26.10.21

Nou contingut a ARCADE:

-System Super 22.