MASTER SYSTEM CONTROL STICK

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Em fa molta il·lusió parlar-vos d’aquest stick per a Master System, més que res perquè no el vaig tenir en el seu moment i l’he aconseguit fa poc.


Ja us avanço que no és la panacea, parlant d’stick, però si que millora bastant l’experiència de joc en comparació amb el minúscul pad de la Master.


El primer que ens sorprèn és la seva grandària i disposició: és reduït, bonic, bufó. Es deixa jugar bé damunt els genolls, però és millor tenir-lo damunt de la taula, ja que és exageradament petit.


On sí tenim una diferència radical és en la seva composició: té la palanca de direcció a la dreta! De la mateixa manera que en un cotxe anglès, es fa estrany veure la seva disposició, i també el joc en els seus primers compassos. No obstant això, el seu tacte (tot i ser de ventoses pures i dures) és bo, i se n’agafa el feeling ràpidament. La longitud del cable tampoc està gens malament: 1 metre i mig.


Aquest és un accessori original de la mà de SEGA, que delata el bon fer de la companyia en aquells moments, i que ens aporta una altra manera de jugar a la Master System. Com he avançat, no és la crème de la crème dels sticks, però sí que és agradable al tacte i, sobretot, molt bufó.


Afortunadament, el seu preu no es dispara, i pot ser un bon aparell per auto regalar-se.

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23