PSYCHOPAD KO

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Plataformes: Super Nintendo, Playstation i Saturn


Ens trobem davant un Arcade Stick de gamma mitjana/baixa, d’acabat acceptable i, sobretot, multi-plataforma.


Pocs són els comandaments que avui dia ens obsequien amb un preu acceptable i la possibilitat de ser utilitzats en sistemes retro, la qual cosa converteix aquest acceptable estic en una opció més que suggeridora.


A FAVOR

 

- Grandària adequada sent, per a més referència, un terç superior a un Old Style en longitud, convertint-lo en idoni per a posar-te’l a les cames i jugar sense necessitat d’una taula o suport similar.

 

- Pes perfecte, gràcies a la seva pesada base de metall, que aconseguirà una subjecció mai abans vista en un comandament de gamma similar.


- Longitud de cables adequada: posseeix un cable diferent per a cada plataforma que, sense ser excessius en el seu recorregut, sí que igualen l’abast dels originals. 

 

 

- Qualitat bastant alta en palanca i botons, sobretot en comparació amb d’altres sticks de gamma baixa, superant-los des de lluny en qualitat al tacte i so, aconseguint un recorregut i un feedback molt agradable per la resposta de la palanca.

 

- Progamable al 100%, la qual cosa ens dona opcions gairebé infinites a l’hora de realitzar diferents accions i combinacions amb només prémer un botó.

 

- Diferents velocitats de turbo, sent una opció fantàstica per als jocs de naus.

 

- Bastant bon acabat en línies generals i bona resistència, sempre tenint en compte que ens trobem davant d’un producte de gamma baixa/mitjana, superant a gairebé tot l’existent dins del seu sector.


- Compatible amb tres plataformes. 

 

 

EN CONTRA

 

- La qualitat dels botons principals no és tan bona com la de la palanca, tot i que no desmereixen en absolut i compten amb un tacte i recorregut per sobre dels de la seva gamma.

 

- El so és artificial en comparació amb gammes superiors, sobretot en prémer els seus botons de plàstic, però tornem al de sempre: compleix, i més tenint en compte el seu preu i la seva més que acceptable qualitat.

 

- Dificultat a l’hora de programar les funcions extra, utilitzant un mètode per a res intuïtiu.

VEREDICTE

Un comandament sensacional si no volem gastar-nos tot el jornal en un Arcade Stick, perquè és fàcil trobar-los per sota dels 25 € nous.


En ser multiplataforma ens estalviarà l’haver d’estar invertint en més comandaments, o personalitzar-los per fer-los compatibles, un factor que juga molt al seu favor.


A més, la seva qualitat és bastant alta en comparació amb comandaments ARCADE de gamma baixa, la qual cosa converteix l’adquisició d’aquest Psychopad en una molt bona inversió. 

 

NOVETATS

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

18.12.22

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

12.11.22

25.07.22

Nou contingut a potenciar consoles:

-NINTENDO 3DS.

12.06.22

Nou contingut a reparació:

-NINTENDO 3DS.

31.05.22

Nou apunt tècnic:

-Carregador portàtil de portàtils...

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

16.04.22

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!

05.03.22

Nou reportatge:

-Projecte Ce Trencada.

02.01.22

Nou contingut a Reparació:

-SEGA NAOMI.

26.10.21

Nou contingut a ARCADE:

-System Super 22.