PSYCHOPAD KO

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Plataformes: Super Nintendo, Playstation i Saturn


Ens trobem davant un Arcade Stick de gamma mitjana/baixa, d’acabat acceptable i, sobretot, multi-plataforma.


Pocs són els comandaments que avui dia ens obsequien amb un preu acceptable i la possibilitat de ser utilitzats en sistemes retro, la qual cosa converteix aquest acceptable estic en una opció més que suggeridora.


A FAVOR

 

- Grandària adequada sent, per a més referència, un terç superior a un Old Style en longitud, convertint-lo en idoni per a posar-te’l a les cames i jugar sense necessitat d’una taula o suport similar.

 

- Pes perfecte, gràcies a la seva pesada base de metall, que aconseguirà una subjecció mai abans vista en un comandament de gamma similar.


- Longitud de cables adequada: posseeix un cable diferent per a cada plataforma que, sense ser excessius en el seu recorregut, sí que igualen l’abast dels originals. 

 

 

- Qualitat bastant alta en palanca i botons, sobretot en comparació amb d’altres sticks de gamma baixa, superant-los des de lluny en qualitat al tacte i so, aconseguint un recorregut i un feedback molt agradable per la resposta de la palanca.

 

- Progamable al 100%, la qual cosa ens dona opcions gairebé infinites a l’hora de realitzar diferents accions i combinacions amb només prémer un botó.

 

- Diferents velocitats de turbo, sent una opció fantàstica per als jocs de naus.

 

- Bastant bon acabat en línies generals i bona resistència, sempre tenint en compte que ens trobem davant d’un producte de gamma baixa/mitjana, superant a gairebé tot l’existent dins del seu sector.


- Compatible amb tres plataformes. 

 

 

EN CONTRA

 

- La qualitat dels botons principals no és tan bona com la de la palanca, tot i que no desmereixen en absolut i compten amb un tacte i recorregut per sobre dels de la seva gamma.

 

- El so és artificial en comparació amb gammes superiors, sobretot en prémer els seus botons de plàstic, però tornem al de sempre: compleix, i més tenint en compte el seu preu i la seva més que acceptable qualitat.

 

- Dificultat a l’hora de programar les funcions extra, utilitzant un mètode per a res intuïtiu.

VEREDICTE

Un comandament sensacional si no volem gastar-nos tot el jornal en un Arcade Stick, perquè és fàcil trobar-los per sota dels 25 € nous.


En ser multiplataforma ens estalviarà l’haver d’estar invertint en més comandaments, o personalitzar-los per fer-los compatibles, un factor que juga molt al seu favor.


A més, la seva qualitat és bastant alta en comparació amb comandaments ARCADE de gamma baixa, la qual cosa converteix l’adquisició d’aquest Psychopad en una molt bona inversió. 

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23