TATSUNOKO VS CAPCOM

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Plataforma:Wii

Ens trobem davant d’un dels comandaments Arcade més exquisits quant a qualitat/preu, un comandament especial que va aparèixer, venent-se de manera individual, amb l’arribada de Tatsunoko VS Capcom a Wii.


Menció especial per a l’acabat de la caixa, summament bonica i elegant.


Segurament no és la Wii la màquina que més partit li pugui treure a aquesta mena de perifèrics, però no és menys cert que Wiiware ofereix centenars de títols arcade que podran treure un rendiment efectiu per a aquest gran comandament, sense oblidar la seva possible utilització mitjançant Homebrew i emuladors.

 

 

A FAVOR

 

- Un disseny magnífic, amb una il·lustració d’altíssima qualitat en la zona superior i un acabat sensacional, al mateix temps que una grandària perfecta, adequat per a un comandament Arcade.

 

- El seu pes és sensacional, l’idoni perquè no balli davant les nostres envestides; a més, tant la palanca (similar al model estandarditzat utilitzat en recreatives japoneses, de bola) i l’alta qualitat dels seus botons (de qualitat Arcade), converteixen aquest comandament en un referent a tenir en compte. 

 

- El seu recorregut és Arcade pur, tant en botons com a la palanca, comptant amb les distàncies justes i necessàries, a més de posseir un so genial en tots dos components.

 

 

- És dur, molt dur, resistent i durable, construït en plàstic i metall, comptant en tots dos casos amb una qualitat molt alta.

 

- En anar connectat al Wiimote, aconseguim que el cable no sigui un impediment a l’hora de jugar allunyats de la consola. 

 

- Compta amb un botó per seleccionar entre emular la creueta del Wimote o l’stick del Nunchuck, molt útil per a fer-lo compatible amb centenars de jocs de Wii.

 

 

EN CONTRA

 

- Necessita tenir connectat un Wiimote per funcionar, el que per una banda ha resultat en un preu més contingut, però per l’altra fa que tinguem un altre trasto extra sempre a prop del comandament.


EL VEREDICTE


El millor comandament Arcade que podem trobar en Wii a un preu de riure, tenint en compte la seva altíssima qualitat, ja que de sortida el comandament costava uns 75 € - 80 €, però és possible trobar-ho a centenars de botigues a un preu no superior als 45 €.


Podem parlar d’un autèntic Arcade stick, similar en qualitat a qualsevol palanca professional i, sent més objectiu, comparable en qualitat als comandaments de gamma mitjana/alta d’HORI.


Un comandament professional de gran qualitat, imprescindible de la Wii.

 

NOVETATS

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

18.12.22

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

12.11.22

25.07.22

Nou contingut a potenciar consoles:

-NINTENDO 3DS.

12.06.22

Nou contingut a reparació:

-NINTENDO 3DS.

31.05.22

Nou apunt tècnic:

-Carregador portàtil de portàtils...

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

16.04.22

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!

05.03.22

Nou reportatge:

-Projecte Ce Trencada.

02.01.22

Nou contingut a Reparació:

-SEGA NAOMI.

26.10.21

Nou contingut a ARCADE:

-System Super 22.