X ARCADE DUAL

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Plataformes: Múltiples


Si existeix un comandament prefabricat que pugui atorgar-nos la qualitat dels autèntics comandaments de les recreatives, aquest és sens dubte l’X-arcade. Un comandament de qualitat inqüestionable, fabricat amb components de la més alta qualitat i, sobretot, capaç de funcionar en una diversitat de màquines considerable.


A FAVOR

 

- Robust i pesat, mai no es mourà en fer un moviment brusc.

 

- Assemblatge professional, amb fusta i metall, tots dos de gran qualitat i resistència elevadíssima.

- Palanques professionals, d’encertat recorregut i moltíssima resistència.

 

- Botons professionals, amb recorregut d’autèntic Arcade, un tacte genial i una precisió superior.

 

- Compatible (mitjançant perifèrics) amb PSX, PC, XBOX, GC, DREAMCAST, XBOX 360, PS3 i JAMMA.

 

- Botonera Pinball als laterals.

 

- Autèntic so Arcade.

 

- 9 botons per jugador, comptant amb els típics d'1 o 2 jugadors, però a més, comptem amb altres dos botons laterals, pel que no existeix cap joc de MAME al qual li pugui faltar emular cap botó. 

 

- Preu contingut, d’acord amb la qualitat que ens presenta el producte; seria car si no fos el millor comandament prefabricat del mercat.

 

 

El model d’aquesta imatge és el DUAL + Stick-ball (o Track-ball), que afegeix dos botons a cada lateral enlloc de només un, com porta el DUAL.


EN CONTRA


En realitat, aquest arcade stick no té cap aspecte negatiu, és qualitat pura i dura, però cal tenir en compte unes certes consideracions.

 

- Un preu no apte per a totes les butxaques (uns 160 € per al model DUAL), però que es justifica en comprovar la seva altíssima qualitat.

 

- Encara que la grandària juga al seu favor, perquè recordem que el moble incorpora comandaments i botons per a dos jugadors, necessitarem d’un ampli espai per a gaudir-lo.

 

- El preu dels seus conversors per a adequar-lo als diferents formats (per defecte ve amb l’USB per a utilitzar-lo en PC) és molt alt, d’entre 35 i 39 € per cada adaptador.


VEREDICTE

No existeix cap comandament millor (ni més complet) en el segment dels comandaments prefabricats de gamma alta; la seva qualitat és aclaparadora i ens transmet l’autèntica sensació d’estar davant d’una recreativa.


Si bé el seu preu va d’acord amb les seves qualitats i prestacions, no hem d’oblidar l’ampli catàleg de màquines en les quals es pot utilitzar.


Sense cap dubte, el millor comandament Arcade fabricat per cap companyia. Imprescindible, si la teva butxaca t’ho permet.

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23