PISTOLA PRECISIÓ PS3

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Aquest accessori, més que una pistola en si, és un gadget per a ficar el MOVE i poder simular així un revòlver d’estil futurista. Poso l’adjectiu de precisió al títol perquè és com la vaig trobar a Ebay, però he d’advertir-vos que, tot i complir bé amb la seva funció, la seva construcció és bastant simple.


El preu és molt acceptable, i originàriament està pensada com a metralleta (manejada amb les dues mans), ja que porta un petit suport a la part frontal per ficar-hi el controlador de direcció dels MOVE.

 

 

Deixant això de banda, i aquí és on radica la idea del reportatge, vull exposar-vos una forma molt simple de millorar aquest accessori, perquè creieu-me que té un parell de defectes bastant importants. A part de que la qualitat dels seus plàstics deixa bastant a desitjar, el seu gallet se sent exageradament fort i, igual que en altres invents d’aquests on ficar-hi accessoris sense fils, té l’inconvenient que una vegada posat el MOVE, el seu pes és inadequat, ja que pesa molt més la part frontal que l’empunyadura…


Jo vaig comprar aquests comandaments per a la creació d’una recreativa casolana sobre la base dels jocs House of the Dead apareguts a PS3 i, després de provar-lo a consciència, li he realitzat les següents modificacions.


1 - GALLET MÉS DOLÇ

 

 

Quan obrim la pistola (fixada mitjançant uns cargols d’estrella petits, dos dels quals sota el plàstic que cobreix la culata dreta), veurem com el gallet porta una molla que, òbviament, serveix per fer-lo retornar a la seva posició original. 

 

 

Aquesta molla és molt dura i l’única cosa que hem de fer és canviar-la per una de més dolça. Qualsevol molla de la mateixa forma i grandària ens pot servir, sempre que la notem més dolça. Si és més llarga, com la que veureu a l’exemple, no passa res, n’hi ha prou amb tallar-la a la mida correcta.


També us aconsello ficar una mica de greix en esprai a tot el plàstic del gallet, perquè aquest plàstic frega amb el cos de la pistola, i tot són forces afegides.

 

 

2 – AUGMENTAR EL PES DE LA CULATA


Per aconseguir-ho, de la mateixa manera que vaig fer una vegada amb un comandament revòlver de la Wii, us aconsello fer servir el plom d’equilibrar les llandes d’alumini. Aquests ploms van en tires adhesives, i en qualsevol taller de cotxes us el podran regalar o vendre.

 

 

El contrapès de la culata va a gust del consumidor, però amb uns 40 o 50 grams ja aconseguirem que, una vegada inserit el MOVE, el conjunt tingui una molt bona robustesa. No oblideu, una vegada enganxat, adjuntar-hi una mica de silicona perquè no es desenganxin.

 

Com podeu veure, aquesta és una manera molt simple i pràctica de millorar (i molt) un gadget made in Xina...

 

NOVETATS

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!