MICROSOFT SPEED WHEEL

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Plataforma: X-Box 360

 

Encara que a primera vista pugui semblar un perifèric absurd, la veritat és que es tracta d’una alternativa al volant clàssic més que vàlida. El tacte i la qualitat dels materials és excel·lent, i el seu maneig és tremendament intuïtiu, amb una precisió i resposta perfectes. Això, sumat als dos gallets de més recorregut per accelerar i frenar, i un potent motor de vibració, fan de conduir amb un comandament una experiència totalment nova.


Recomanat tant per a jocs ARCADE com el Daytona USA, amb el que ens sentirem com a la recreativa, com per a simuladors seriosos com ara el Forza Motorsport 4, on gaudirem d’una precisió molt superior al comandament tradicional. En contra seva té la inexplicable falta dels botons RB i LB, amb el que la compatibilitat amb alguns jocs es veu limitada.


Com a dada curiosa, dir que els extrems de la U estan il·luminats en verd, i compta amb multitud d’efectes, que van des d’un petit flash per als canvis de marxa, fins a la variació de color (d’un verd tènue a un verd brillant) per indicar les revolucions del motor, simulant els leds dels volants de competició.

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23