PROJECTE BALL

 

El ball és una activitat universal que no discrimina ningú per sexe, edat, raça o cultura. Tots els éssers humans sentim una atracció innata pel ritme que, expressant-ho de manera més o menys efusiva, sol acabar amb un somriure o sentiment positiu. 

 

Amb aquest pretext, farà uns mesos, per canvi de projecte i falta d’espai, vam decidir regalar la recreativa casolana de Dance Dance Revolution que havíem creat en base a una Playstation 2.

 

 

No és la primera vegada que Briconsola regala alguna creació pròpia i, desgraciadament, tampoc seria la primera vegada que un article nostra, regalat a un particular, acaba en algun portal de venta online...

 

Per aquesta ocasió, i evitant la especulació mal intencionada, el regal tenia lletra petita: aquesta màquina no seria destinada a particulars, sinó que seria cedida a alguna agrupació juvenil que fomentés la cohesió social, alguna entitat benèfica d’ajuda als més desfavorits o qualsevol organització, sense ànim de lucre, que prometés fer-ne un bon us.

 

Amb aquesta norma per endavant, vam oferir el regal a nivell espanyol amb un parell de condicions: el trasllat havia d'anar a càrrec dels interessats i s’havia de justificar l’adquisició i ús mitjançant documentació gràfica. 

 

Després de rebre vàries peticions de organitzacions de la zona de Girona, vam optar per regalar de màquina de ball a la Fàbrica Jove de Salt.

 

 

Salt és un dels municipis de Girona amb un índex d’immigració més elevat i des de l’ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats públiques i privades, treballa per aconseguir una perfecte interacció social entre els seus habitants. Aquest perfil convertia la Fàbrica Jove en una entitat ideal pel nostre regal i, després de comprovar, personalment, que desponia d’espai suficient per encambra-hi la màquina, vam decidir cedir-la amb molt de gust.

 

La DDR Briconsola és una màquina de ball construïda farà uns deu anys per un ús particular i amb algunes falles de disseny i funcionalitat. A més, sabent que estaria ubicada en un lloc públic, freqüentat per joves i infants, s’havia de millorar en seguretat.

 

El primer que vam fer abans de regalar-la, va ser remodelar-la completament, dotant-la d’una estètica millorada, una funcionalitat més accessible i més seguretat en el seu cablejat. Així mateix vam deixar un únic joc (DDR 8MIX) i simplificar els botons d’operació.

 

També vam aprofitar per canviar la TV de tub per una de LCD i optar per un sistema de tarimes més compactes i fàcils de guardar.

 

Aquest va ser el seu aspecte final:

 

VÍDEO FUNCIONAMENT

 

I poc més a explicar d’aquest projecte; una petita iniciativa que no pretén més que generar felicitat a tots aquells joves que, sigui quina sigui la seva procedència, edat i religió, podran compartir uns béns universals com són la música i el ball. I és que només així, ajudant-nos uns als altres, aconseguirem arribar al final de la nostra vida amb un somriure als llavis.

 

Saber compartir és la nostre millor virtut i, paradoxalment, la més difícil d’expressar... No hi ha cap dubte que per aconseguir un món millor, qualsevol acte, per petit que sigui, és verdaderament important.

 

Gràcies per intentar-ho. 

DOCUMENTACIÓ GRÀFICA

TRASLLAT

MUNTATGE I FOTO DE FAMÍLIA

LET'S DANCE!

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23