EL MÉS "X" DE NEO GEO

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

NEO GEO, com a consola especial que era, tampoc es va deslliurar d’un mínim però existent catàleg per a adults. La majoria d’aquests títols (crec que només en són un parell o tres) són jocs de Mah-jong, és a dir, fitxes japoneses.


De tots aquests jocs, totalment injugables per als occidentals (de no conèixer la mecànica del joc original), n’hi ha un que mereix ser considerat com, possiblement, el joc més “X” del catàleg NEO GEO.


El joc en qüestió es diu Final Romance 2 i, que jo sàpiga, només va aparèixer en format CD. 

 

 

Desconec si la mecànica del joc és la d’anar despullant la noia a força de guanyar-li partides, però coneixent una miqueta els japonesos, segur que la cosa va per aquí...


El més sorprenent, d’un videojoc de fa molts anys, és que, en guanyar la partida, podem veure els pits de les noies... Això sí, en un perfecte anime de l’època. Aquest detall, i l’advertència de “joc per majors de 18 anys” que apareix a la seva portada, resulta curiós vist des de la perspectiva actual, però no deixa de ser un altre exemple de que la consola no va ser ideada com una joguina per a criatures.
 

 

A continuació us adjunto algunes pàgines del seu manual perquè pugueu veure fins on va arribar la picaresca d’aquest solitari joc de VIDEO SYSTEM

 

VÍDEO DEL JOC

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23