MAVES

 

Una altre de les nines del papa...

 

Aquesta consola va ser la primera, en aquest format, que va aparèixer a Internet. De fet, al igual que va passar amb els MOD de Playstation de la reixa d’altaveu en comptes de la tapa superior, jo vaig idear aquests MODS i estic convençut de ser el primer en realitzar-los. No obstant això, amb el temps van sortir altres projectes i creadors que es ventaven d’haver estat ells els primers. No he volgut entrar mai en aquesta polèmica, ja que les casualitats també existeixen, però sí que em sento molt orgullós d’haver ideat aquests dos MODS pel meu compte, sense haver vist mai res igual.

 

En aquest cas no és més que una placa NEO GEO MVS de port de cartutx vertical ubicada dins una carcassa de NEO GEO AES. Es podria dir que és la MVS perfecte, ja que l’estètica és immillorable. 

 

És cert que requereix de més modificació de que sembla a simple vista, ja que, internament, les mides no coincideixen massa, però un cop acabada es transforma en la MVS més original que pot existir...

 

 

A continuació us deixo amb les fotos de la seva creació comentant-vos que va ser una de les primeres MVS que vaig fer funcionar amb un sol transformador de 12V, ja que posseïa un transistor intern que reduïa el voltatge de 12 a 5V pel corresponent canal de la placa. 

 

A part d’això també comentar que per poder reutilitzar els connectors de comandament originals de la AES, s’ha de serrar la placa MVS, cosa que fa sempre la seva por...

  

 

També, al ser el cartutx de MVS més gran que el de AES, s’ha de retocar tota la boca de cartutx amb molt de compte de no fer malbé l’estètica original. 

 

AQUÍ PODEU VEURE EL TRANSISTOR I LA SEVA UBICACIÓ

FOTOS FINALS

VÍDEO DE FUNCIONAMENT

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23