SEGA MEGADRIVE 3

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Hi va haver un temps en què SEGA va mostrar símptomes de divisió interna. Mentre que la Genesis 3 era la clara evolució a la clàssica Megadrive, la Megadrive 3 va ser un estrany invent dels asiàtics.


GENESIS 3 de SEGA AMÈRICA

 

 

La Megadrive 3 és un curiós aparell que es va vendre bàsicament als mercats xinès i coreà, tot i que algunes unitats van arribar a vendre’s al Japó.


Aquesta consola, encara que pugui semblar una mera rèplica de tómbola o l’estrany invent d’una companyia rival de SEGA, és en realitat una consola oficial, comprimida a la grandària d’un comandament de Dreamcast, perquè us en feu una idea.


Estèticament està ben realitzada, i tècnicament també es veu molt sencera, però la Megadrive 3 no és una consola fabricada per la pròpia SEGA, tot i comptar amb llicència original.


El comandament-consola va alimentat amb un transformador extern de 10 volts, es connecta directament a la TV per AV i treu el so en mono.

 

 

La Megadrive 3 fou una de les últimes cartes, mal jugades (no ens enganyem), de la companyia japonesa davant de la seva imminent caiguda.


Dic mal jugades perquè aquesta MD3 no té port de jocs, i només porta gravats sis jocs internament. Per sort hi tenim el Sonic original, però la resta són bastant menyspreables, clàssics sí, però exageradament antiquats...


A la caixa presumeix de tenir 20 jocs en memòria, però en realitat només en són sis, i la resta són fases avançades d’aquests mateixos... Molt trist que una companyia com SEGA, a la fi de la seva història, recorregués a l’esperpent de la mentida (típic del clon xinès de torn).


La Megadrive 3 és una curiositat que fa gràcia tenir, i com el seu preu no és molt elevat ens la podem permetre tenir encara que només sigui per fer bonic.


Aquí us deixo els detalls de la caixa, dels manuals d’instruccions i els dels jocs, mentidetes piadoses incloses.

 

 

Detalls de la consola en si i la seva placa mare.

 

 

Encara que en el menú se’ns mostrin els mencionats 20 jocs, en realitat només hi tenim: Sonic the Hedgehog, Alex Kidd, Tecmo World Cup, Space invaders 90, Columns i Flicky.

 

CONCLUSIÓ:

SEGA AMÈRICA va guanyar la partida amb una consola realment bona, mentre que SEGA JAPAN es va limitar a fabricar una simple joguina.


Així com la GENESIS 3 pot representar una bona joia per a tota col·lecció, aquesta MEGADRIVE 3 només serveix per fer bonic en alguna prestatgeria.


Si no sou molt frikis de SEGA abstenir-vos de comprar-la, ja que no val la pena. Bé, de fet potser sí, doncs el seu transformador serveix de recanvi per consoles com ara NEO GEO...


VÍDEO FUNCIONAMENT

 

NOVETATS

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!