PAPIROFLÈXIA

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

L'ART DEL PAPER

 

La papiroflèxia és una tècnica ancestral que requereix de destresa i paciència. No ens enganyem, no tots tenim les mateixes habilitats manuals, però des de Briconsola volem presentar-vos una recopilació* de models que de ben segur us captivaran. Tots els plànols estan processats en DIN-A4 perquè pugueu imprimir-los fàcilment a casa, però també tenen qualitat suficient per ser ampliats a DIN-A3.

 

* Deixeu-me aclarir que cap model ha estat creat per Briconsola, simplement els hem netejat i processat. És una recopilació recollida a través de tota la Xarxa, pel que se’ns fa impossible citar totes les fonts. Voldria deixar patent que, com sempre que Briconsola agafa material d’altres webs, no ha de considerar-se il·lícit, ja que ho fa com a mera labor de conservació.


Avui dia, per desgràcia, les coses caduquen massa ràpid i no és estrany veure imatges de Google que realment ja no existeixen als llocs web. Els treballs aquí presents perduraran amb Briconsola, i per tant només podem donar les gràcies, honestament, a tots els seus creadors.

 

Atreviu-vos!

 

Només us farà falta paper (o millor una cartolina blanca), una impressora, unes tisores, una mica de pega i molta paciència...

 

NOTA: Per manca d’espai al servidor, adjuntem un enllaç a tots els projectes de papiroflèxia que hem anar col·leccionant amb el temps. Accedir al Drive.

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23