2X-FILE

 

UNA PORTÀTIL UN XIC DIFERENT

 

En aquesta ocasió us presento un tuning curiós. Com bé sabreu els assidus a la web (i pels que no, ara ho explico), va haver-hi un moment, farà uns deu anys, que vaig aconseguir una remesa de comandaments de Playstation 2 a molt bon preu. Eren uns comandaments, en format ARCADE, amb motius d’algun mundial de futbol (ja no recordo ni quin). 

 

Amb aquells comandaments vaig crear tota mena d’invents (comandaments de NEO GEO, específics sota demanada per qualsevol consola, comandaments ARCADE amb micropolsadors electrònics... fins i tot els comandaments commemoratius del desè aniversari de la web eren en base a ell. Concretament, estem parlant d’aquest comandament:

 

 

Doncs amb aquest comandament tant “atractiu”, vaig pensar que seria ideal adjuntar-hi una portàtil i com que en aquell moment disposava d’una GP32X, vaig posar-me mans a la feina.

 

Realment era un MOD molt útil, ja que s’alimentava amb piles, com la portàtil (amb una autonomia molt correcte) i el seu comandament direccional era molt bó. De fet, fins i tot els polsadors restants van ser substituïts per polsadors electrònics. La única pega va ser que la pantalla era la mateixa de la màquina i, per tant, resultava un xic petita pel comandament. No obstant això, el seu funcionament era molt bo (i molt pràctic). 

 

A continuació us deixo amb fotos referents a la seva construcció.

 

ADAPTACIÓ PANTALLA

BOTONS I ART CENTRAL

CABLEJANT-HO TOT

COL·LOCACIÓ D'ALTAVEUS

ASPECTE FINAL

VÍDEO FUNCIONAMENT

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23