SWISS CUBE

 

Pels que no coneixeu el meu vincle amb Suïssa, comentar-vos que la meva germana viu allà i que, a part de ser un país que admiro, sempre m’ha agradat molt el disseny minimalista de la seva bandera. 

 

No obstant això, no vaig veure clar quin nom tindria fins que la vaig veure acabada. La idea primera era pintar una Game Cube del color vermell Ferrari.

 

 

Com que vaig combinar vermella amb blanc, ja vaig veure, de seguida, cap a on podrien anar els trets... 

 

I aquí us presento la sorpresa que us he comentat abans:

 

 

Quan vaig desmuntar la consola per netejar-la (pas previ a la pintura), vaig donar-me compte de que la tapa central és translúcida... Si posem una llum al darrera les lletres de Game Cube es veuen molt xules. Desconec quina era la intensió de Nintendo per fer-ho així, però de ben segur que hauria estat un extra molt aplaudit.

 

 

Aquí vaig veure-hi una bona oportunitat i em vaig decidir a il·luminar aquesta part. Com que només volia que es veiessin les lletres de Game Cube, vaig tapar les de Nintendo amb rotulador permanent negre.

 

 

Ara si venia l’autentica menjada d’olla per col·locar un LED a la tapa de la consola. Com que encara no hi havia tires de lED i, a més, no hi havia massa espai, vaig fer un forat (esbiaixat) a la tapa per col·locar-hi un LED de 3mm.

 

 

Amb un cable fi, amagat darrera la tapa i comunicant amb la consola per la zona de la xarnera (com ja havia fet amb alguna PSX o DC), vaig aconseguir portar corrent al LED. 

I fins aquí, ja que les peculiaritats del MOD només són dues: Una bona mà de pintura i la il·luminació de la tapeta central. 

 

FOTOS FINALS

 

VÍDEO EFECTE IL·LUMINACIÓ

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23