SUPER NINTENDO CASTLEVANIA

 

En aquesta ocasió vaig voler fugir de les grans modificacions estètiques, tornant una mica als meus orígens.

 

Sé perfectament que no és el millor MOD existent en una Super Nintendo (ni molt menys), però l’adjunto a la web perquè veieu que amb poca cosa ja es pot crear un producte únic i original.

 

La consola me la va cedir un company de la web com a material de desguàs. Estava ratllada i engroguida i les dues opcions que tenia eren o ve tunejar-la o guardar-la per peces. No disposo de massa fotos de la modificació, ja que en un principi no pensava ni documentar-la, no obstant, el resultat final em va agradar força. 

 

El primer que vaig fer va ser desmuntar-la completament i portar-la a pintar. 

 

 

L’atzar va fer que el planxista (que em pintava les consoles al mateix pintar cotxes) me la pintés negra. Un negre metal·litzat molt bonic, llàstima que un cop acabada l’hi caigués la plaqueta del logotip a terra...

 

 

L’atzar va fer que el planxista (que em pintava les consoles al mateix pintar cotxes) me la pintés negra. Un negre metal·litzat molt bonic, llàstima que un cop acabada l’hi caigués la plaqueta del logotip a terra...

 

Com que no em cobrava per pintar, ja que ho feia per pura amistat, no vaig gosar dir-li res i vaig haver de buscar una solució posterior. 

 

Pel que fa a la modificació interna de la màquina, vaig fer-li a la consola els ja clàssics trucs de 50/HZ i REGIÓ. També vaig adjuntar-hi varis LEDS en el seu interior que il·luminessin algunes zones concretes.

 

També vaig substituir el LED original per un de doble, per mostrar, amb diferent color, el mode de funcionament.

 

 

I no massa més a comentar, ja que el nom de la màquina va venir donat pel detall que vaig haver de idear per tapar la tapeta del logotip... Com que era negre, vaig pensar en que hi podria posar algun motiu d’un dels jocs estrella de la consola: Castlevania.

 

Les gotes de sang son gotetes de pinta ungles deixades caure des de certa altura... El realisme és total i al tractar-se d’esmalt per a ungles, és molt resistent al tacte.

FOTOS FINALS

 

VÍDEO DE FUNCIONAMENT

NOVETATS

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!