T-BOX

Doncs sí nois; a la tercera va la vençuda!

 

Tercer i “últim” projecte per intentar trobar la unió perfecte entre X-BOX i TV. Possiblement es podia haver millorat l’estètica final, però la funcionalitat era genial. Una bestiesa en forma de projecte que, a part de moltes hores de feina, em va reptar de valent...  De fet, aquesta modificació només és la primera part del projecte, ja que, anys més tard, la placa mare d’X-BOX que nodreix aquest monstre, es va convertir en el cervell del que sí seria ja el projecte final en base a les consoles de Microsoft: la Rayo-X.

 

No obstant això, no ens avancem. Com bé sabreu els assidus a la web, em va entrar la ceba de crear un “combo” entre una X-BOX i una TV i, després de dos experiments un xic peculiars, vaig tirar-me de cap a la piscina amb la inserció d’una consola dins una TV. Ja ho havia fet temps enrere amb una PS2, però en aquell cas era una SLIM i la cosa va resultar més simple. 

 

En el cas de la X-BOX, tot és força gran, cosa que complica la construcció del conjunt. El lector de DVD ja el vaig descartar de seguida, conservant, només, la seva placa electrònica perquè la consola no marqués errors. Com que es poden gravar jocs al disc dur mitjançant un software per PC i un cable de xarxa creuat, el lector era totalment prescindible i, en termes d’espai, molt necessari d’anular.

 

Amb aquesta idea al cap, vaig anar a una botiga de segona mà i vaig comprar la TV CRT més barata que vaig trobar, una 14”, marca no t’hi fixis...

 

 

El primer va ser desmuntar la TV i la consola, prendre mides i fer les primeres proves d’espai.

 

 

Com que els dissipadors de la consola no hi cabien, vaig haver de foradar la part inferior de la consola i posar un ventilador exterior. Amb això vaig veure clar que hauria d’aixecar la TV mitjançant peus o similar. 

 

 

La opció escollida per enlairar la TV van ser dos altaveus... lleig, però efectiu. 

 

 

Algunes fotografies del muntatge:

 

FOTOS FINALS

VÍDEO FUNCIONAMENT

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23