BRICONSOLA XX-BOX

 

Segon projecte de la sèrie X-BOX/TV.

 

En aquesta ocasió vaig voler integrar totalment la pantalla dins la consola i la veritat és que ho vaig aconseguir.

La idea bàsica era, altra vegada, adjuntar-hi una radio pantalla de cotxe (reciclada). La diferència amb el primer projecte era que aquesta pantalla era motoritzada. Això, que a priori era un avantatge, va representar un ENORME repte tècnic.

 

La teoria quadrava per tot arreu; com que la X-BOX és una consola amb la possibilitat de jugar des de HD, substituiria el lector de DVD per la radio pantalla i fins i tot podria aprofitar el forat de la safata per fer sortir la pantalla... no obstant això, la pràctica es va complicar força, ja que les mides reals no lligaven per enlloc.

 

 

El que sí vaig haver de respectar, del lector original, va ser la seva placa electrònica. D'aquesta manera la consola el detecteva i no mostrava errors a la pantalla.

 

 

Adaptació interna per ubicar la pantalla (1DIN):

 

 

Com podreu veure a l'anterior fotografia, vaig incorporar un altaveu, a la part de darrera de la consola, endollat directament als cables d’àudio de la radio.

 

 

Quan ja estava quasi tot llest, vaig tenir força problemes perquè la pantalla sortís bé i sense tocar gens la carcassa superior. Per això vaig haver de fer varies maques i talls a la carcassa perquè poguessin passar bé les guies.

 

La veritat, per ser del tot sincer amb vosaltres, és que la qualitat d’imatge del conjunt no és tant bona com m’hagués agradat. Altre cop, al ser la radio pantalla de reciclatge, la qualitat de la mateixa quedava un xic en entre dit. No obstant això el simple fet de veure sortir i entrar la pantalla ja m’omplia amb escreix. 

 

Finalment, amb una mà de pintura simple i una bona envernissada, el resultat és aquest:

 

FOTOS FINALS

VÍDEO DE FUNCIONAMENT

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23