AMIGA CD 32

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

A aquesta Amiga li donarem la volta i en treure’m els cargols que fixen les dues carcasses.

 

 

Traient aquests cinc cargols ja les podrem separar. Una peculiaritat de la consola és que té alguns components a la carcassa superior i d’altres a la inferior.

 

Com que té els connectors a la part esquerra de la mateixa, separarem les dues carcasses aixecant-les tal i com es veu a la fotografia:

 

 

Un cop la tinguem oberta, traurem els dos connectors que uneixen les carcasses, i anirem per parts:

 

 

Primer ens centrarem en la carcassa superior i el grup lector; la plaqueta d’àudio no ens donarà problemes, ja que només va fixada amb dos cargols.

 

 

El grup lector en si també és bastant senzill de desmuntar. Per treure la placa metàl·lica que cobreix la placa mare del lector, haurem de treure un únic cargol i desencaixar unes grapes metàl·liques.

 

 

Si volem treure completament la placa mare del lector, primer en treure’m la seva armadura, i després el cargol que es veu a la foto següent:

 

 

Per treure el lector pròpiament dit, hem de treure tres connectors i quatre cargols.

 

 

Ara ja ens centrarem en la carcassa inferior, que és on hi ha la placa mare de la consola; aquesta part tampoc comporta gaire dificultat, però sí que requerirem d’algun petit truc. 

 

Com veureu a la següent foto, marcats en vermell hi ha els tres cargols que fixen la placa, i marcats en groc hi ha uns “retenidors” metàl·lics que s’han de doblegar per poder-ho treure tot:

 

 

Oberts els “retenidors”, ja podrem treure la xapa de refrigeració superior i, seguidament, la placa mare al costat de la inferior. 

 

Per separar la placa mare de la placa inferior esperarem que estiguin fora de la carcassa, ja que van ficades una dins de l’altra, i sinó no ens sortiria.

 

 

I per acabar, traurem la placa mare de la xapa inferior; com que van encaixades a la part dels RCA, l’hem d’agafar per davant i estirar cap amunt, al mateix temps que l’estirem cap a fora.

 

NOVETATS

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

02.07.23

21.05.23

10.04.23

29.01.23

Nou contingut a reparació:

-X-BOX 360.

15.01.23

Nou contingut a reparació:

-Còpies de seguretat consoles modernes.

02.01.23

Enèsima crítica al sector:

-Ja n'hi ha prou!

12.11.22

Nou contingut a ARCADE:

-SEGA HIKARU.

31.05.22

Nou joc analitzat:

-MOSS.

19.03.22

Nou reportatge:

-Un clon oficial de NINTENDO!