PC ENGINE GT

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

La PC ENGINE GT tampoc és gaire complicada de desmuntar, però com amb totes les portàtils, haurem d’anar en compte amb els connectors i la pantalla, ja que són les parts més delicades. 

 

Donarem la volta a la consola i en treure’m la tapa de les piles, ja que a dins hi ha dos dels cargols principals, que recullen les seves carcasses.

 

 

Després de treure’ls ja podrem obrir la consola, i ho farem de costat, de dreta a esquerra, vigilant de no donar estrebades amb els connectors plans interns.

 

 

Per treure els connectors-cinta només haurem d’estirar-los amb compte i, a poder ser, marcarem alguna de les seves cares amb retolador, ja que el connector femella té pins per ambdós costats i ens pot crear confusió a l’hora de tornar-lo a muntar.

 

 

A continuació podrem desmuntar la pantalla i la botonera. Per treure la primera, actuarem sobre els cargols marcats en vermell; per anar traient la resta de peces, traurem també els cargols grocs, i per treure la botonera, els verds.

 

 

Per desmuntar la pantalla, a més a més de treure els dos cargols grocs marcats a la fotografia anterior, haurem de separar les xapetes agafades amb grapes metàl·liques.

 

 

Per desmuntar la placa mare de la GT, només haurem de treure el cargol que queda a la mateixa.

 

 

Amb això ja podrem separar i accedir a l’altra cara, però no la podrem treure del tot, ja que el connector del port de targetes va soldat en ella. 

 

Per desmuntar el lector de targetes, traurem els tres cargols que el fixen (en vermell).

 

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23