FM TOWNS MARTY

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

Per començar a desmuntar aquesta consola, donarem la volta al conjunt i en treure’m els cargols que fixen les dues carcasses.

 

 

En aquest model de consola, res del seu interior uneix aquestes carcasses, pel que estirant la part superior ja podrem separar-la.

 

Quan en veiem el seu interior, veurem que a la seva part esquerra hi ha el lector CDROM, i a la dreta el de disquets. 

 

El lector de CD va flotant, pel que només desmuntant el cargol que fixa un cable de negatiu i el seu connector de dades (marcats en vermell) el podrem treure. Per altra banda, la disquetera va fixada per dos cargols i unes grapes laterals.

 

 

Per la disquetera, tal i com us he avançat, només heu de treure els dos cargols, el seu connector pla (estirant-lo) i fer una mica de pressió a les grapes marcades a la foto següent.

 

 

Seguidament, traurem la font d’alimentació; per a això, retirarem els cargols marcats en vermell i tallarem l’abraçadora marcada amb una X.

 

 

Ara ja veurem la part inferior de la placa sense accessoris, pel que podrem procedir a treure els cargols marcats en vermell, així com els connectors marcats amb la X. 

 

Em puc haver deixat un cargol, ja que en guiar-nos a través de fotografies es fa una mica complicat, però de tota manera feu servir la lògica: tots els que fixen la carcassa, fora.

 

 

Si ho hem fet bé, ja podrem retirar la carcassa metàl·lica superior i veurem la placa mare.

 

 

Quan tinguem el conjunt així, podem aprofitar per treure tres dels cargols que fixen la placa mare a la xapeta refrigeradora inferior.

 

 

Quan traiem el conjunt de la carcassa inferior, hi haurà tres zones a les quals hi haurem de treure altres cargols.

 

 

Seguidament ja podrem retirar la placa mare de la seva xapeta inferior. Per fer això, doblegarem una mica les potes dels ports de comandament i estirarem, amb compte, cap endavant.

 

DETALL PLACA MARE

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23