WONDER MEGA

TRADUCCIÓ DE MARTÍ SEGON

 

Començarem el desmuntatge d’aquesta consola donant-li la volta i traient-ne els sis cargols que en fixen les carcasses.

 

 

Només fent això ja podrem separar, sense por, la carcassa superior i veure l’interior de la consola. Aquesta, té el lector (en bloc) a la seva dreta. Primer, com veureu a les següents fotografies, el lector va recolzat sobre quatre peus de goma.

 

No se subjecta amb cargols, només hi va recolzat a sobre, pel que a l’hora de separar-lo haurem de treure un cargol posterior que fixa una plaqueta metàl·lica i els seus dos connectors, el de senyal i el de corrent.

 

El de corrent l’hem de separar amb compte, mentre que el de senyal (el pla) hem d’alliberar-lo, obrint primer els retens del seu connector. 

 

NOTA: també podem aprofitar per treure els botons de “power” i “reset”; aquests van a pressió, pel que per treure’ls haurem d’estirar-los amb molt de compte.

 

 

Després ja podrem treure els cargols de la placa mare; com haureu vist, aquesta va tallada en dues parts i unida mitjançant ponts metàl·lics. 

 

Haureu d’anar amb compte de no donar estrebades, però la desmuntarem com qualsevol altra.

 

 

Quan haurem tret els cargols visibles d’ambdues parts de la placa, aixecarem la làmina protectora i en traurem els dos restants.

 

 

Per treure la placa de la consola només hem d’estirar, amb compte, cap enrere, alliberant així els ports de comandament, i a la vegada, cap a l’esquerra, alliberant els connectors d’àudio.

 

DETALL DE LA PLACA MARE

NOVETATS

01.06.24

Nova reparació:

-PSVR2; polir òptiques.

01.06.24

-PSVR2.

29.03.24

Nou contingut a Potenciar consoles:

-NEO GEO CD Z

09.03.24

Nous jocs analitzats:

-The Last Guardian.

-Heavy rain

13.01.24

Nou apunt important:

-Convertidor MVS a AES.

01.01.24

-Nou contingut a Reparació:

-NEO GEO CD.

24.12.23

27.11.23

Nou contingut a ARCADE:

-Monitors CRT.

21.05.23